Τα μπλόκα της Πελοποννήσου αποφάσισαν - Απόβαση αγροτών στην Αθήνα με τα τρακτέρ (video)

0


Την "απόβασή τους" στην Αθήνα αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ανεξάρτητων μπλόκων που συνεδρίασαν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Στην Κορινθία, η νέα εθνική οδός είναι κλειστή για πάνω από δύο εβδομάδες και σήμερα οι αγρότες θα κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Σημειώνεται ότι όταν είναι κλειστή και η παλαιά εθνική οδός, η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι Κορινθίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου, οι αγρότες της Αρκαδίας θα κλείσουν στα διόδια Νεστάνης από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα απόψε και για όσο είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος, η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Στην Αργολίδα, οι αγρότες θα μείνουν στα μπλόκα τους σε Δαλαμανάρα και Κουτσοπόδι με ανοικτούς δρόμους και στη Λακωνία, σήμερα οι αγρότες θα κλείσουν 6.00 το απόγευμα με 8.00 το βράδυ τη γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης.

Όσο είναι κλειστή η γέφυρα Ευρώτα η κυκλοφορία για ΙΧ επιβατικά διεξάγεται από παράκαμψη 54 περίπου χιλιομέτρων, τμήμα του οποίου είναι χωματόδρομος από το χωριό Σκούρα, ενώ μεγάλα αυτοκίνητα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή Σπάρτη - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη.



http://www.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα μπλόκα της Πελοποννήσου αποφάσισαν - Απόβαση αγροτών στην Αθήνα με τα τρακτέρ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator