Απέτυχε η προσέγγιση Εργαζομένων – Διοίκησης της Γενικής Καλωδίων «ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ»

0


Δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία Διοίκηση και εργαζόμενοι της Γενικής Καλωδίων  «ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ», στην τριμερή συμφιλιωτική διαδικασία που  έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου  Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας ,  έχουν μείνει απλήρωτοι για πολλούς μήνες και διεκδικούν  την καταβολή των δεδουλευμένων.

Η εταιρία δεν τα καταβάλει, με αποτέλεσμα μερίδα των εργαζομένων να προβεί σε επίσχεση εργασίας. 

Όπως τονίζει το υπουργείο, «Αντί η επιχείρηση να προσπαθήσει να έρθει σε συμβιβασμό με τους εργαζομένους προχώρησε κατά παράβαση της νομοθεσίας (δήλωση στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ) σε «οικειοθελή αποχώρηση» των εργαζομένων που είχαν προβεί σε επίσχεση.

Παρ' όλες τις προσπάθειες των εργαζομένων και του Υπουργείου η επιχείρηση παρουσίασε μια ανεξήγητη αδιαλλαξία και η συμφιλιωτική διαδικασία απέτυχε.

Το Υπουργείο θα ενεργοποιήσει όλες τις ελεγκτικές διαδικασίες για να υποβληθούν τυχόν διοικητικές και ποινικές κυρώσεις σε βάρος της εταιρείας».   
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απέτυχε η προσέγγιση Εργαζομένων – Διοίκησης της Γενικής Καλωδίων «ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator