Νέο επεισόδιο: Τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... δεν επέτρεψαν σε αγρότες να μιλήσουν μαζί τους (video)

0


Δεν τολμούν να εμφανιστούν οι βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος σε όλη τη χώρα - Οι αγρότες καταγγέλλουν ότι άνδρες με πολιτικά τους απαγόρευσαν, αρχικά, να διαδηλώσουν - Με ισχυρή αστυνομική συνοδεία αποχώρησε ο βουλευτής Θέμης ΜουμουλίδηςΜεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης με δεκάδες αγρότες να έχουν στήσει «μπλόκο» στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρχωρούν συνέντευξη τύπου.

Οργισμένοι οι αγρότες της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές. Καταγγέλουν, δε, ότι αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.

Αρκετή ώρα αργότερα ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το κτήριο συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και υπό τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων αγροτών.



Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέο επεισόδιο: Τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... δεν επέτρεψαν σε αγρότες να μιλήσουν μαζί τους (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator