Λάκωνας Αγρότης: "Τρώγαμε ξύλο και άλλοι έκαναν φιέστα. Στημένο το σπάσιμο του περιπολικού" (video)

0


Λάκωνας αγρότης μιλάει για το μπλόκο του Χαιδαρίου στους Πελοποννήσιους… Βαρύ κατηγορώ. “Εμείς τρώγαμε ξύλο και άλλοι έκαναν φιέστα“
Μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Βλέπω να σπάνε το περιπολικό και φωνάζω γιατί το κάνουνε και όταν πήγα κοντά δεν είδα κανέναν δικό μας αγρότη αλλά κάποιοι που εμφανίστηκαν από το πουθενά. Δεν ήταν δικοί μας.. Έπρεπε να βρεθεί μια αφορμή να έρθουν τα ΜΑΤ και να μας μπλοκάρουν και να σταματήσουμε. Έτσι διασπαστήκαμε στο Χαϊδάρι. Οι τελευταίοι ήταν 3 χιλιόμετρα πίσω και δεν ήξεραν τι γίνεται μπροστά. Στην Αθήνα άλλος πήγε με Λεωφορείο άλλος με ταξί. Πήγαμε στο Σύνταγμα και ψάχναμε ο ένας τον άλλον. Δεν μας άφησαν να πάμε όλοι μαζί. Εμείς τρώγαμε ξύλο στο Χαϊδάρι και ο Μπούτας έκανε φιέστα στο Σύνταγμα. Δεν μας άφησαν να μιλήσουμε εμείς οι Πελοποννήσιοι. Οι Αθηναίοι ήρθαν δίπλα μας να διαδηλώσουν μαζί μας να ξεσηκωθούν και δεν μας άφησαν να μιλήσουμε. Μίλησαν οι δικοί τους και μετά τραγούδησε ο Μαργαρίτης.
Πήγαμε να διαδηλώσουμε και κάνανε φιέστα καρναβαλιού… Αυτά ζήσαμε στην μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας“

Δείτε το Βίντεο απο τον Τάκη Κούρο


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λάκωνας Αγρότης: "Τρώγαμε ξύλο και άλλοι έκαναν φιέστα. Στημένο το σπάσιμο του περιπολικού" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator