ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Πάπας στο Κιάτο, η Κοπή της Πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων. Παρόντες ήταν τα μέλη, οι αθλητές και πολλοί φίλοι του ΙΣΤ.Ο.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Λεονάρδος.

Ο Πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του ΙΣΤ.Ο.Σ, Σάκης Καραπιπέρης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν να κάνει τα πρώτα βήματά του ο όμιλος και ζήτησε την πολύτιμη συνδρομή όλων των μελών του, για την επιβίωση και την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Τη ανασκόπηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, των δυσκολιών αλλά και των μεγάλων επιτυχιών του ΙΣΤ.Ο.Σ, παρουσίασε η Έφορος Ιστιοπλοΐας Σοφία Δροσοπούλου.

Στο χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον όμιλο με αποτέλεσμα τις πολλαπλές επιτυχίες του μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται πάντα έμπρακτα κοντά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος συνεχάρη τους αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα τους βοηθήσει να κάνουν γνωστό το όνομα του Δήμου Σικυωνίων όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων ο ΙΣΤ.Ο.Σ παρουσίασε και τίμησε τους μικρούς «εραστές» της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας καθώς και τους πρωταθλητές των Πανελληνίων και Περιφερειακών Πρωταθλημάτων που ανήκουν στη μεγάλη οικογένειά του. Τα τιμητικά διπλώματα και αναμνηστικά απένειμε ο προπονητής του ομίλου μας και πρωτεργάτης των επιτυχιών του, κ .Γιώργος Γιαβούρογλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικών αναμνηστικών στους κύριους χορηγούς, που στήριξαν έμπρακτα τον όμιλο στα πρώτα του βήματα, κ.κ. Σάκη Γαϊτάνη, Παναγιώτη Πιτσάκη και Θοδωρή Μαρίνη.

Τιμητική Πλακέτα παρέλαβαν εκ μέρους του Μεγάλου Χορηγού του ΙΣΤ.Ο.Σ, της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, οι υπεύθυνες Δημοσίων Σχέσεων κ. Σοφία Στάμου και κ. Κέλυ Κοζιράκη, οι οποίες επεφύλασσαν και μια έκπληξη στους παριστάμενους ανακοινώνοντας την δωρεά ενός ακόμη σκάφους τύπου Laser για τις ανάγκες των αθλητών.

Τέλος, τυχερή της πίτας ήταν η κ. Χριστίνα Πιτσάκη η οποία παρέλαβε αντί φλουριού, ένα υπέροχο πρωτότυπο διακοσμητικό, χειροποίητο δημιούργημα της κ. Κατερίνας Καραπιπέρη.

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ)

Ένας χρόνος επιτυχίες

Αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος αγωνιστικής δραστηριότητας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων. Ένας χρόνος προσπαθειών, αλλά και σημαντικών αποτελεσμάτων για τους αθλητές του ΙΣΤ.Ο.Σ. Και μην νομίσετε ότι έχουμε να κάνουμε με «επαγγελματίες». Οι αθλητές του Ομίλου μας είναι όλοι μαθητές του δημοτικού, του γυμνασίου και των πρώτων τάξεων του λυκείου, με εξαιρετικές επιδόσεις στις σχολικές τους υποχρεώσεις, αλλά και μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Αυτή η αγάπη ήταν η μαγιά που, με την βοήθεια του ικανότατου και καταξιωμένου προπονητή του ομίλου Γιώργου Γιαβούρογλου, δημιούργησε την «τρομερή» ομάδα μας και ανέδειξε τον ΙΣΤ.Ο.Σ σε κορυφαίο περιφερειακό όμιλο στην Ελλάδα το 2015. Και αυτό αποδεικνύεται ρίχνοντας μια ματιά στην τροπαιοθήκη του ομίλου, που μεταξύ όλων των άλλων κυρίαρχη θέση έχουν τα 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα 3 Περιφερειακά Πρωταθλήματα. Οι αθλητές μας με τις σημαντικότερες διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε είναι οι:

Δημήτρης Ζαμάνος

Πρωταθλητής Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Optimist,

3ος Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία με σκάφη τύπου BUG


Αλίκη Κανέλλου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία με σκάφη τύπου BUG,

2η Πρωταθλήτρια Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Optimist


Παναγιώτης Καραπιπέρης

Πρωταθλητής Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Laser 4.7,

2ος Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία με σκάφη τύπου Europe,

4η θέση Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7


Σωτήρης Καραπιπέρης

Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία με σκάφη τύπου Europe,

3ος Πρωταθλητής Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Laser 4.7,

5η θέση Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7


Δήμητρα Κοκιούση

4η Πρωταθλήτρια Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Optimist


Ράνια Παναγοπούλου

Πρωταθλήτρια Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Optimist


Ματίνα Τσαπάρα

4η βαλκανιονίκης στην κατηγορία κορασίδων με σκάφη Optimist,

3η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία με σκάφη τύπου BUG,

3η Πρωταθλήτρια Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Optimist


Τέλος οι Χρήστος Πανταζής, Αννίβας Παπακυριάκος, Γιώργος Γκιζαριώτης και Βιβή Παναγοπούλου οι οποίοι κατέκτησαν σε διασυλλογικούς αγώνες κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες που αγωνίζονται και μαζί με τους «μικρούς» Γιώργο Λυμπερόπουλο, Δημήτρη Κοντογιάννη, Γιώργο Γκιζαριώτη, Χρήστο Πιτσαδιώτη, Γιώργο Στριμμένο, Αρετή Πετρακοπούλου, και Πάνο Αδάμ, αποτελούν τη νέα «γενιά» αθλητών του ΙΣΤ.Ο.Σ.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator