Αγριεύουν τα πράγματα - Νέο "ντου" αγροτών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι (video)

0



Ένταση με αγρότες σημειώθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Αγρότες από την περιοχή της Ιεράπετρας και άλλων σημείων του νομού διαμαρτυρήθηκαν έντονα το μεσημέρι, εκφράζοντας την αντίθεση τους για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Ορισμένοι μάλιστα πέταξαν αυγά και γιαούρτια, ενώ αρκετοί από τους αγρότες μπήκαν και μέσα στα γραφεία για να διαμαρτυρηθούν προς τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Επιτροπής.


Οι αγρότες νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Παχειάς ‘Αμμου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στον Αγιο Νικόλαο, ενώ ακολούθως κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.





Φωτο και βίντεο από cretalive.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγριεύουν τα πράγματα - Νέο "ντου" αγροτών σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator