ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ; - Toυς κυνηγάνε σε Γη, Αέρα και Θάλασσα!

0


Σοκ από την άγρια καταδίωξη του Πάνου Καμμένου στη Κω

Αυτό δεν είχε ξαναγίνει με καμμία κυβέρνηση: Να καταδιώκουν οι πολίτες τούς υπουργούς ακόμη κι όταν εκείνοι επιβαίνουν σε ελικόπτερα όπως στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου στη Κω. Κι όλα αυτά γιατί ο Αλέξης Τσίπρας αιχμάλωτος στην πλάνη της εξουσίας δεν είχε τα κότσια να πει την επαναστατική αλήθεια και να μείνει στην Ιστορία:

-Aγαπητοί συμπολίτες απέτυχα. Σας ζητώ συγνώμη για την περιπέτεια που σάς ενέπλεξα. Παραιτούμαι…

Εάν αυτές οι απλές λέξεις, οι γεμάτες αυτογνωσία είχαν ειπωθεί από έναν νέο άνθρωπο που απέτυχε στην προσπάθεια που έκανε, ο Τσίπρας θα είχε μείνει στην ιστορία για την ειλικρίνειά του και την πολιτική του αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την Ελλάδα μετά την αποτυχία της διαπραγμάτευσης επέλεξε επικοινωνιακά τρυκ όπως το δημοψήφισμα που κόστισαν πανάκριβα στη χώρα. Μην παραδεχόμενος την αποτυχία αναγκάζεται να παραμείνει γατζωμένος στην εξουσία κυβερνώντας με ανικάνους και γραφικούς υπουργούς και βολέυοντας τα σόγια τους στο Δημόσιο προκαλώντας στους πολίτες οργή και απόγνωση. Το άγριο κυνηγητό του Καμμένου ήταν μια μικρή πρόγευση από τα προσεχώς που θα ακολουθήσουν. Δεν είναι μακριά η στιγμή που οι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούν να προσγειωθούν εντός της επικράτειας ούτε με τα ελικόπτερά τους. Το άγριο κυνηγητό αρχίζει καθώς το πάθος τους για να παραμείνουν στην εξουσία δεν τους επιτρέπει να δουν κατάματα το φορολογικό και ασφαλιστικό μακελειό που προκαλούν στους πολίτες.

Οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν να δουν τα ονόματά τους στις πιο μάυρες σελίδες της Ιστορίας μας…

killbill
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ; - Toυς κυνηγάνε σε Γη, Αέρα και Θάλασσα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator