Στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο Τούρκος καναλάρχης συναντήθηκε κρυφά με την Γεροβασίλη

0


KEMAL TV

Tης ζήτησε να αναλάβει ο Θοδωρής Μιχόπουλος την διεύθυνση του καναλιού

Εκείνο που έμαθα-γράφει ο Βηματοδότης- είναι ότι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα (ενώ συνεχιζόταν ο σάλος για τον τούρκο καναλάρχη) ένα πολυτελέστατο, δεκαθέσιο δικινητήριο τζετ τύπου Challenger 300, με τουρκικό νηολόγιο και με τέσσερις επιβάτες. Αμέσως οι επιβάτες κατευθύνθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα που τα συνόδευαν «φουσκωτοί» στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης. Ακριβώς το ίδιο αεροσκάφος έχει και ο Acum Ilicali, το οποίο είχε αγοράσει το 2013. Σύμπτωση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, ο Acum συναντήθηκε μυστικά στον Αστέρα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη. Εκτός από την άδεια που ο Τούρκος έχει εξασφαλισμένη παρακάλεσε την Ολγα να μεταφέρει στον Θοδωρή Μιχόπουλο την επιθυμία του επιχειρηματία να του αναθέσει την διεύθυνση του νέου Καναλιού που θα λέγεται ΚEMAL TV.

Αυτός ο παγκόσμιος διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά κανάλια δεν άνοιξε την όρεξη εισβολής στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο μόνο στον ιδιοκτήτη του TV8 Acum Ilicali αλλά, και σε άλλους τούρκους επιχειρηματίες. Μου λένε ότι έδειξε ενδιαφέρον για ένα κανάλι της Θράκης γνωστός στο παρελθόν τούρκος επιχειρηματίας. Πρόκειται, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, τον οποίο συναντήσαμε και πάλι όταν «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ. Τότε έχασε, αλλά μαθαίνω ότι τώρα επανέρχεται.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο Τούρκος καναλάρχης συναντήθηκε κρυφά με την Γεροβασίλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator