ΑΝΕΛ: Αντί να απειλεί ο Μητσοτάκης, ας εξηγήσει τι δουλειές έκανε η γυναίκα του με τον Παπασταύρου

0Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύουν οι ΑΝΕΛ με αφορμή το δημοσίευμα των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεργαζόταν με τον Σταύρο Παπασταύρου.


Σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ καλούν τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει πειστικές εξηγήσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:
«Οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες και βεβαίως στους ψηφοφόρους της Ν.Δ ο τωρινός πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, για όσα αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα» στο τελευταίο τεύχος του σχετικά με τη συνεταιρική σχέση της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ με αρ. φύλλου 4291 της 8ης Ιουνίου 2007, που δημοσιεύει το περιοδικό, ο Σταύρος Παπασταύρου, που μόλις πριν από λίγες ημέρες πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατομμύρια ευρώ για να αποφύγει την ποινική δίωξη, καθώς και η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υπήρξαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών MG Capital Advisor AE από την ίδρυσή της.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει αντί απειλών για φίμωμα του Τύπου να απαντήσει ευθέως στα πολύ σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν από όσα δημοσιεύτηκαν:

• Πρόκειται για την εταιρεία που ίδρυσε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ή όχι;
• Έχει αναλάβει αυτή η εταιρεία των Μαρέβας Μητσοτάκη – Σταύρου Παπασταύρου δουλειές από το Δημόσιο και με ποιες διαδικασίες ανάθεσης;
• Σχετίζεται η εταιρεία τους με τις οικονομικές δραστηριότητες του κ. Παπασταύρου για τις οποίες καταδικάστηκε σε πρόστιμο 3.3 εκ ευρώ;

Οι Έλληνες πολίτες και βεβαίως οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. δικαιούνται και περιμένουν πειστικές εξηγήσεις».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΕΛ: Αντί να απειλεί ο Μητσοτάκης, ας εξηγήσει τι δουλειές έκανε η γυναίκα του με τον Παπασταύρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator