Σ’ ευχαριστούμε Αλέξη, κέρδισες επάξια τον ανδριάντα σου

0


Είπε ο Σόιμπλε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι αν η Ελλάδα βγει από την κρίση θα πρέπει οι Έλληνες να του στήσουν ανδριάντα.

Μπορεί και να έχει δίκιο, αλλά για την υπέρτατη υπηρεσία του στην πατρίδα μας ο ανδριάντας ανήκει αυτοδίκαια στον Αλέξη Τσίπρα.

Όχι, δεν τρελαθήκαμε, ο πρωθυπουργός κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσει τον δικό του ανδριάντα ο οποίος δεν θα στηθεί στην Άρτα απ’ όπου κατάγεται. Αλλά θα στηθεί στην πλατεία Συντάγματος για να θυμίζει σε όλους την τεράστια προσφορά του στην Ελλάδα και στην εξέλιξή της πολιτικής ζωής του τόπου.

Χάρη στον αρχηγό της Αριστεράς, μόλις αυτή η κυβέρνηση πέσει, θα εξαφανιστεί κι αυτή η Αριστερά που μας κυβερνά. Ο Τσίπρας θα λειτουργήσει ως νεκροθάφτης αυτού του μοντέλου της Αριστεράς που ουδεμία σχέση έχει με ένα κόμμα ή μια πολιτική τοποθέτηση που στηρίζεται σε αξίες, ιδανικά, στόχους και πατριωτική διάθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τέλος της Αριστεράς της λαμογιάς, του «δεν πληρώνω», του βολέματος, της αφασίας και της καταστροφής.

Εδώ θα είμαστε και θα βλέπουμε την κατάρρευσή τους. Έχουν να πάθουν τέτοιο Βατερλό που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Εδώ τελειώνει η ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς που δεκαετίες τώρα κάνει κουμάντο. Ο κόσμος θα στραφεί σε σοβαρούς πολιτικούς κι όχι σε λαϊκιστές αν και πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι. Δείτε τη Ζωή που τραγουδά στις διαδηλώσεις για τον Αλέξη και το ελικόπτερο που θα τον πάρει. Για τον ίδιο Αλέξη που αγκάλιαζε τον Ιούνιο κι έλεγε ότι τους συνδέει σχέση συντροφικότητας. Αυτή είναι η Αριστερά, από αυτήν θα γλιτώσουμε μια και καλή.

Ο Τσίπρας ξεγύμνωσε τον βασιλιά. Πλέον δεν υπάρχουν ούτε κουρέλια για να κρυφτεί η γύμνια τους. Μάθαμε για το σχέδιό τους, να διαλύσουν την οικονομία, να καταστρέψουν τη χώρα. Μάθαμε για την προσπάθειά τους να ελέγξουν το κράτος με τους Ερυθρούς Χμερ του ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε για τις υπόγειες διαδρομές και συνεννοήσεις με μεγαλοσυμφέροντα.

Βλέπουμε ότι θέλουν να καταστρέψουν με φόρους και εισφορές όποιον δουλεύει σαν σκυλί κι δηλώνει τα εισοδήματά του. Θα φύγουν όλοι από την Ελλάδα ή θα φοροδιαφύγουν όλοι χάρη στο σχέδιο της κυβέρνησης. Ο δε αρχηγός των ατάκτων Αλέξης μας έδειξε πώς είναι να είσαι ψεύτης τον πρώτο χρόνο και κλέφτης ελπίδων. Τα ψέματα τέλειωσαν, η κυβέρνηση πέφτει. Και πώς φαίνεται αυτό; Από την οργή του κόσμου και από το γεγονός ότι κανένας αριστερός βουλευτής δεν μπορεί να πάει στην περιφέρειά του και να μιλήσει με τους πολίτες. Αυτό είναι η αρχή του τέλους τους. Και είναι το τέλος της Αριστεράς. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί τόσο πολύ που ούτε στο 3% δεν θα μπορούν να σταθούν σε λίγο καιρό.

Γι’ αυτό λοιπόν λέμε με βροντερή φωνή: «Σ’ ευχαριστούμε Αλέξη, κέρδισες επάξια τον ανδριάντα σου».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ’ ευχαριστούμε Αλέξη, κέρδισες επάξια τον ανδριάντα σου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator