Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.: Εκπροσώπηση των Επαγγελματιών του κλάδου της Εστίασης

0
Ενημερώνουμε όλους τους φορείς επαγγελματικούς και κοινωνικούς καθώς και τους συναδέλφους επαγγελματίες των 1800 επιχειρήσεων του κλάδου της Εστίασης στον νομό, με τους 2500 αυτοαπασχολούμενους, ότι εκπροσωπούνται μόνο από το πρωτοβάθμιο όργανό τους και κανέναν άλλο στον νομό Κορινθίας.

Ανέκαθεν αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, πολλοί επιχείρησαν και εν μέρει έκαναν πράξη να καπηλευτούν και να εκμεταλλευτούν τον όγκο και την δυναμική των επαγγελματιών του πολυπληθέστερου όλων, κλάδου της Εστίασης.

Πληροφορούμε όλους ότι, κανείς από τους άλλους επαγγελματικούς φορείς Εμπορικούς συλλόγους, τοπικές μικτές Ομοσπονδίες τυπικού χαρακτήρα, δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα για τα πολλά και σύνθετα προβλήματα μας. Κανείς τους δεν μπορεί καν να καταλάβει, πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις μας, την πολυπλοκότητα των Νόμων και των Διατάξεων που τις διέπουν και σε κανένα σημείο δεν έχουν κοινά στοιχεία στην λειτουργία τους και κανείς τους δεν νομιμοποιείται να μας εκπροσωπεί.

Λειτουργούμε με σκοπό την επαφή σε κλίμα καλής συνεργασίας με όλους τους άλλους κλάδους, την διαβούλευση για εξεύρεση λύσεων ικανών να αντιμετωπίσουν την ύφεση και την δημιουργία συνθηκών επιχειρηματικότητας, δεν θα επιτρέψουμε όμως να «θερίζουν σε ξένα χωράφια».

Κάνουμε γνωστό στους επαγγελματίες του κλάδου της Εστίασης, ότι σήμερα, ο μοναδικός ΝΟΜΙΜΟΣ φορέας στον νομό που τους εκπροσωπεί, είναι το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. (Σωματείο Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου) νομού Κορινθίας και εκεί μπορούν να αποταθούν και να επιδιώξουμε όλοι ενωμένοι να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και επενδύσεών μας.

Για το Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ντούσικος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.: Εκπροσώπηση των Επαγγελματιών του κλάδου της Εστίασης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator