Απίστευτο: Η Ηρώδου Αττικού κλείνει και για τους πεζούς!

0


Από αυστηρό έλεγχο περνούν πλέον όσοι θέλουν να διασχίσουν τον δρόμο όπου βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν σχεδόν έξω από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και λίγη ώρα ο δρόμος έχει κλείσει ακόμα και για τους πεζούς. Οταν μάλιστα το protothema.gr επικοινώνησε με την αστυνομία για να μάθει τους λόγους για την πρωτοφανή αυτή απόφαση, εισέπραξε την απάντηση ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας επειδή στο Μαξίμου βρίσκονται ο Γάλλος και ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών. Οι αστυνομικοί διευκρίνισαν ότι πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους και ότι όποιος κρίνεται «εντάξει» μπορεί στο τέλος να διασχίσει τον δρόμο!

Τα δυο περιστατικά

Το πιο πρόσφατο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 12.30, όταν τρεις γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ έξω από την Βουλή κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου και προσπάθησαν να σηκώσουν πανό με τα αιτήματά τους. Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε τις απομάκρυναν και δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό.

Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από την Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.

Νωρίτερα, περίπου 10 ένστολοι έκαναν την εμφάνισή τους στην Ηρώδου Αττικού, χωρίς κανείς από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μαξίμου να αντιληφθεί το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί, μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ, μόλις έφτασαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου έβγαλαν μικρά πλακάτ τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους, με συνθήματα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Τα πλακάτ είχαν αρκετά προσωπικό ύφος και ένα από αυτά απευθυνόταν στον πρωθυπουργό.

Έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;». Κάποιο άλλο έγραφε: «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης».

Φυσικά τα μέλη της ΠΟΑΣΥ δεν προκάλεσαν κάποιο επεισόδιο και μερικά λεπτά αργότερα “υπάκουσαν” στην εντολή των συναδέλφων τους να απομακρυνθούν από την είσοδο του Μεγάρου.

Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα παρέμειναν στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Μαξίμου απ' όπου αποχώρησαν λίγο μετά τις 09:00.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό.

imerisia.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Η Ηρώδου Αττικού κλείνει και για τους πεζούς!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator