Ποιοι είναι τώρα οι γερμανοτσολιάδες;

0


Φανταστείτε επί Σαμαρά να είχαμε νατοϊκή ναυτική δύναμη με επικεφαλής τους Γερμανούς να... πλέει στο Αιγαίο τι θα γινόταν. Θα είχαν ξεσηκωθεί, τουλάχιστον, σε όλα τα νησιά οι… καπετάνιοι της Αριστεράς για να κάνουν ανταρσία.

Δυστυχώς όμως συμβαίνει με επικεφαλής των ΕΔ τον Καμμένο που ούρλιαζε για την εθνική κυριαρχία και του λιμενικού τον Δρίτσα που δεν ήθελε το ΝΑΤΟ. Μιλάμε για την αποθέωση του χιούμορ της ζωής και της ιστορίας.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αμυντικού στρατιωτικού οργανισμού που αναλαμβάνει ανάλογη αποστολή και σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Το ΝΑΤΟ δεν κάνει ολιγοήμερες κρουαζιέρες. Ποτέ δεν έκανε. Το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει και να καλύψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί την εθνική ακεραιότητα και την ασφάλεια της πατρίδας μας.

Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος σε μια επίδειξη πολιτικής γελοιοποίησης αφιερώνει τη σημερινή απόφαση του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη δυνάμεων με γερμανική ναυτική διοίκηση στο Αιγαίο, στα παλικαριά που χάθηκαν τα ξημερώματα. Χωρίς Ντροπή. χωρίς αιδώ.

Και δεν σταματά εδώ. Ως άλλος Κώστας Σημίτης, ευχαριστεί το ΝΑΤΟ για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Άλλα… γιατί ακριβώς το ευχαριστεί;

Μήπως δεν ήταν μόνο το θέμα της διαχείρισης των προσφυγικών ροών στο τραπέζι, αλλά η πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου, οξυνόταν επικίνδυνα;

Το σίγουρο είναι ένα:

Ένα ζήτημα αστυνομικής προστασίας συνόρων, μετατρέπεται σε στρατιωτική επιχείρηση με την παρουσία της βορειοατλαντικής συμμαχίας, με γερμανική ναυτική διοίκηση.

Και σε αυτήν την περίπτωση, τα δεδομένα αλλάζουν...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιοι είναι τώρα οι γερμανοτσολιάδες;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator