Άγρια «γιούχα» στον Ολάντ από αγανακτισμένους Γάλλους αγρότες [βίντεο]

0


Ο Γάλλος Πρόεδρος προσερχόμενος στα εγκαίνια της έκθεσης Salon de l agriculture» (Σαλόνι καλλιέργειας – μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για τους αγρότες στην Ευρώπη) έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από συγκεντρωμένους αγρότες.

Ενδεικτικό της δυσαρέσκειας είναι και το γεγονός πως καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας Ολάντ στο χώρο της έκθεσης ακούγονταν έντονα σφυρίγματα αλλά και γιουχαρίσματα, ενώ υπήρξε και διάλογος με αγρότη στον οποίο ο Ολάντ φέρεται να λέει «τις αντιδράσεις και τις ακούω και τις κατανοώ». Σημειώνεται πως μεγάλη μερίδα των αγροτών φορούσαν μαύρες μπλούζες στις οποίες υπήρχε το μήνυμα "είμαι παραγωγός ... πεθαίνω".

Ο γάλλος Πρόεδρος παρά το βαρύ κλίμα δεν διέκοψε πάντως την ξενάγησή τους στους χώρους της έκθεσης και ολοκλήρωση ολόκληρο το πρόγραμμα που είχε προβλεφθεί.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγρια «γιούχα» στον Ολάντ από αγανακτισμένους Γάλλους αγρότες [βίντεο]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator