Αγρότες της Κεφαλονιάς: Δεν κλείνουμε δρόμους - Δράσεις σε τράπεζες, εφορίες, λιμάνια

0


Χωρίς αποκλεισμένους δρόμους παραμένει και σήμερα η Κεφαλονιά, αφού οι αγρότες, όπως δήλωσαν στα Κεφαλονίτικα Νέα, προσπαθούν να αποφύγουν δράσεις που ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών πρόσθεσε ότι αντίθετα ενδέχεται να προχωρήσουν σε καταλήψεις ή στοχευμένες δράσεις σε τράπεζες, εφορίες ακόμη και λιμάνια. Αν προχωρήσουν μάλιστα σε αποκλεισμούς λιμανιών, αυτό θα γίνει με τη βοήθεια των αλιέων, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αγροτών.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό αντιπροσωπεία των Κεφαλονιτών αγροτών να κατέβουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, ενισχύοντας τις δυνάμεις που βρίσκονται εκεί.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει το τοπικό συντονιστικό όργανο για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγρότες της Κεφαλονιάς: Δεν κλείνουμε δρόμους - Δράσεις σε τράπεζες, εφορίες, λιμάνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator