Τα μπλόκα των αγροτών …ακύρωσαν την επίσκεψη του Π. Παυλόπουλου την Πέμπτη στο Ξυλόκαστρο

0


Για την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί η άφιξη του προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου στο Ξυλόκαστρο. Λόγω και της τοπικής εορτής στο Ξυλόκαστρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμούσε με την παρουσία του την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την εορτή της πόλης, κατά την οποία θα πραγματοποιούνταν και η ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη. Τελικά την τελευταία στιγμή (την Τρίτη το απόγευμα) ακυρώθηκε η επίσκεψη του Π. Παυλόπουλου στο Ξυλόκαστρο …λόγω προφανώς των κινητοποιήσεων που υπάρχει αυτό το διάστημα από τους αγρότες.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποια ερωτήματα: Πως θα φτάσει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Ξυλόκαστρο; Θα περάσει από τα μπλόκα των αγροτών στον Ισθμό; Και αν εκείνη τη στιγμή οι αγρότες κλείσουν και την Παλαιά Εθνική Οδό …ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταλαιπωρηθεί στο κυκλοφοριακό κομφούζιο;

Από την άλλη κάποιοι έλεγαν ότι καλό θα ήταν να σταματήσει ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος στα μπλόκα και να ακούσει τα αιτήματά τους! Τελικά τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Ο Π. Παυλόπουλος προφανώς φοβούμενος τις όποιες αντιδράσεις αποφάσισε να μην παρευρεθεί την ημέρα εκείνη στο Ξυλόκαστρο.

Κ.Ν
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα μπλόκα των αγροτών …ακύρωσαν την επίσκεψη του Π. Παυλόπουλου την Πέμπτη στο Ξυλόκαστρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator