Απίστευτο σκηνικό στα Τρίκαλα: Αγρότες έφαγαν «πόρτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του! (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Πανικός επικράτησε στα Τρίκαλα, όταν οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της Καρδίτσης, ερχόμενοι με αστικό λεωφορείο, θέλησαν να περάσουν μέσα στην αίθουσα που γινόταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή το μέλος Πολιτικής Γραμματείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Σκορίνη.

Όμως οι αγρότες τελικά «έφαγαν πόρτα» από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως ήταν φυσικό στην συνέχεια επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι αγρότες ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, και αφού είδαν ότι δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος, ξεκίνησαν τα συνθήματα, τα γιουχαΐσματα και τα… «γαλλικά» .

Δείτε τo σχετικό:


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο σκηνικό στα Τρίκαλα: Αγρότες έφαγαν «πόρτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του! (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator