Μετά τον Σφακιανάκη, ο Παναθηναϊκός: Κοινή δήλωση Κοντονή-Τόσκα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟ

0


Μετά τη δημόσια διαμάχη του με τον Μανώλη Σφακιανάκη, ο Νίκος Τόσκας άνοιξε νέο μέτωπο. Για την ακρίβεια, ήρθε για να «συμμαχήσει» με τον Σταύρο Κοντονή, στο δικό του «πόλεμο» που έχει ανοίξει με τον Παναθηναϊκό.

Με κοινή τους ανακοίνωση, ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρονται στην απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟ να τροποποιήσει τους όρους ασφαλείας των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Υποστηρίζουν ότι αποτελεί έκνομη ενέργεια με ενδεχόμενο δόλο που θέτει σε κίνδυνο από άγνοια ή υποτίμηση τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετά τον Σφακιανάκη, ο Παναθηναϊκός: Κοινή δήλωση Κοντονή-Τόσκα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator