Η κωλοτούμπα της χρονιάς - Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη χαρίζει άφθονο γέλιο (Ηχητικό)

0Εξαιρετικά αστείο: δημοσιογράφος ρωτάει τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη την άποψη της για τη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου πως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι επικίνδυνη.
Η Καφαντάρη ακούει “Χριστοφιλοπούλου” και ξεσπαθώνει λέγοντας πως είναι αστείο να ακούγονται τέτοιες απόψεις για το ΝΑΤΟ και ειδικά από άλλους πολιτικούς χώρους.
Ο δημοσιογράφος της επισημαίνει πως πρόκειται για την Τασία Χριστοδουλοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Καφαντάρη τα ψιλοχάνει, ανασυντάσσεται και λέει πως όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους.
Φαντάζομαι εννοεί όλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι αποκλείονται.

Alexandra Charitatou

Ακούστε το ηχητικό και γελάστε με την ψυχή σας!


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κωλοτούμπα της χρονιάς - Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη χαρίζει άφθονο γέλιο (Ηχητικό)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator