Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου: Εγκαίνια Έκθεσης του Νεκτάριου Αποσπόρη

0


Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου Εγκαίνια Έκθεσης του Νεκτάριου Αποσπόρη.

Ο καλλιτέχνης μέσα από ένα σύνολο 40 έργων παρουσιάσe στο κοινό τη νέα του δουλειά καθώς και έργα από προηγούμενες περιόδους. Τα χρώματα ασήμι και ο χρυσός επιστρατεύονται για να αποδώσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο τη φύση και τον άνθρωπο.

Ο επισκέπτης μέσα από τα έργα ταξιδεύει ανάμεσα σε ελαιόδεντρα λουσμένα από το χρυσό φως του μεσημεριού,θα δροσιστεί κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά και στο βυθό της ελληνικής θάλασσας και τέλος θα ρίξει κλεφτές ματιές σε μορφές και περιγράμματα που εμφανίζονται μέσα στο δειλινό.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος Μέλος της Ένωσης ΑνταποκριτώνΕλληνικού Τύπου Εξωτερικού

www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου: Εγκαίνια Έκθεσης του Νεκτάριου Αποσπόρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator