ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....

0


Λοιπόν, επειδή οι καιροί που βαδίζουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και κρίσιμοι....
Και επειδή το πολιτικό σύστημα (εξουσίας και μη) και το μιντιακό, προσπαθεί να εκφοβίσει οποιονδήποτε θέλει να λέγεται αληθινός πατριώτης και Έλληνας, βάζοντάς του από μια ταμπέλα Ρατσιστή, Φασίστα, Ναζί ή ξενοφοβικού, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, όπως κι εγώ, πάρα πολλές φορές, έχουμε περιθάλψει, έχουμε προσφέρει φαγητό, έχουμε ντύσει, έχουμε πάει στο νοσοκομείο για περίθαλψη, πολλούς μετανάστες. Χωρίς να ρωτήσουμε αν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα (άλλωστε δεν ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή). Και όλα αυτά από τον απλό λαό που εδώ και 6 χρόνια απλά, ΖΕΙ για να ΖΕΙ και τίποτα άλλο, με τόσα που υποφέρει με τους περισσότερους να χρωστάνε σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Άρα κανείς δεν μπορεί καν να αναφέρει τέτοιες λέξεις περί ρατσισμού και ξενοφοβίας για αυτούς τους ανθρώπους...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Αν οποιοσδήποτε, με λόγο ή έργο, προσπαθήσει ή καταφέρει να κάνει κακό στη χώρα μου και στην πατρίδα μου, αυτομάτως θεωρείται εχθρός. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ! Ακόμα κι αν είναι Έλληνας! (γιατί δυστυχώς βλέπουμε πολλά τα τελευταία χρόνια λόγω μιας βλακώδους ιδεοληψίας ορισμένων που το παίζουν και προοδευτικοί).

Για να τελειώνουμε... Ότι κι αν μας επιβάλλουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι κι αν προσπαθούν να μας "περάσουν" κάποια κόμματα και κάποιοι πολιτικοί "της συμφοράς, αλλά και κάποιες ομαδούλες που εμφανίζονται αντιφασίστες για τους ξένους και μάλλον φασίστες για τους Έλληνες (!), αυτό δεν πρόκειται να μας το αλλάξουν.

Όποιος θέλει να μείνει σε αυτή τη χώρα, θα τη σέβεται! Θα σέβεται τη θρησκεία της, τα ήθη και τα έθιμά της, τις παραδόσεις της, τον λαό της, τον πολιτισμό της και την τεράστια ιστορία της από τα βάθη των αιώνων. Στη χώρα αυτή μπορεί να μείνει, όποιος την αγαπάει πραγματικά, με τα θετικά και τα αρνητικά της, με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της, με τα λογικά και τα παράλογα...

Άλλωστε, δεν υποχρεώσαμε κανέναν να μείνει με το ζόρι. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. Όποιου δεν του αρέσει, απλά φεύγει! (κι αν είναι και πολιτικός ή πολιτικάντης, ακόμα καλύτερα). Θα... μας στενοχωρήσουν βέβαια λίγο, αλλά θα το καταπιούμε κι αυτό! Τα σύνορα είναι ανοικτά για όλους άλλωστε. Και για να μπούν, αλλά και για να βγουν.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με την ευχή μας!!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator