Με εντολή κυβέρνησης η Αστυνομία μπλοκάρει τους αγρότες πριν μπουν Αθήνα!

0


Όλα δείχνουν αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες πριν φτάσουν Αθήνα, εν όψει της κινητοποίησης της Παρασκευής, όπως εξάλλου το παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως είπε η ίδια σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών «οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται, όπως εάν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο, η Τροχαία θα με σταματήσει, έτσι υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας».

Ήταν προφανώς μια απειλή προς τους αγρότες να μην επιχειρήσουν να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ και παράλληλα κάλεσμα στην Τροχαία να κάνει τη δουλειά της! Βέβαια, το σχέδιο της κυβέρνησης να μπλοκάρει τους αγρότες προτού εισέλθουν στην πρωτεύουσα είναι εδώ και μέρες γνωστό, αφού υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αντιμετώπισής του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και όλοι πλέον φοβούνται το τι πρόκειται να γίνει την Παρασκευή εάν εμποδιστούν οι αγρότες από την Αστυνομία!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες». «Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως «είναι άγνωστο αν θα πειθαρχήσουν πολλοί αστυνομικοί στην εντολή της Παρασκευής» και υπενθύμισε πως «σε παλιότερες κινητοποιήσεις των αγροτών, όταν η τότε κυβέρνηση φοβήθηκε πως τα ΜΑΤ θα πετάξουν κάτω τα γκλοπ και τις ασπίδες, αποφασίστηκε να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα των τρακτέρ…».

ΠΗΓΗ 
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με εντολή κυβέρνησης η Αστυνομία μπλοκάρει τους αγρότες πριν μπουν Αθήνα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator