«Μπλόκο» στους αγρότες από την κυβέρνηση υπό το φόβο «κατάληψης» της Πλατείας Συντάγματος!

0


Μπλόκο στους αγρότες ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επικαλούμενη την νομιμότητα και την συνέχεια του κράτους δικαίου.

Σε μια επίδειξη αποφασιστικότητας η κυβερνητική εκπρόσωπος υποννόησε οτι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, αν και όπως είπε θα επιμείνει στον διάλογο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όταν ερωτήθηκε πως θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την… κάθοδο των τρακτέρ στο λεκανοπέδιο, «οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Όπως εγώ εάν ανέβω με το αυτοκίνητό μου το πεζοδρόμιο θα με σταματήσει η Τροχαία, έτσι υπάρχουν κανόνες για τα οχήματα που εισέρχονται στο κέντρο της Αθήνας. Η Τροχαία ξέρει καλά τι να κάνει και θα κάνει τη δουλειά της».

Πρόκειται για ευθεία απειλή προς τους αγρότες να μην επιχειρήσουν να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ και παράλληλα κάλεσμα στην Τροχαία να κάνει τη δουλειά της! Βέβαια, το σχέδιο της κυβέρνησης να μπλοκάρει τους αγρότες προτού εισέλθουν στην πρωτεύουσα είναι εδώ και μέρες γνωστό, αφού υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αντιμετώπισής του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί μπροστά στο ενδεχόμενο κατάληψης της πλατείας Συντάγματος από τρακτέρ και αγρότες.

Επιπρόσθετα, διαψεύδοντας τα σενάρια των εκλογών η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τους αγρότες λέγοντας οτι «η στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι ανοχή αλλά κατανόηση στις κινητοποιήσεις των αγροτών» και τόνισε ότι «σ’ αυτή τη χώρα υπάρχουν νόμοι και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν». Είπε χαρακτηριστικα ότι «ο αγροτικός κόσμος να απομονώσει αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τις κινητοποιήσεις. Ή κυβερνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει. Καλούμε τους αγρότες σε ειλικρινή διάλογο».

Παράλληλα η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε την αντιπολίτευση να πάρει θέση για το ΕΣΡ και το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα λέγοντας: «To νομοσχέδιο για την υγεία απόδειξη της αποφασιστικότητας της κυβέρνησης για το παράλληλο πρόγραμμα. H αντιπολίτευση πρέπει να απαντήσει εάν θα στηρίξει αυτήν την νομοθετική πρωτοβουλία όπως και για το νομοσχέδιο για τη δημόσια διοίκηση».

Αναφερόμενη στο προσφυγικό ανακοίνωσε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Αν. Μερκελ ενημέρωσε σήμερα το πρωί τον Αλέξη Τσίπρα για τις επαφές της στην Τουρκία τονίζοντας οτι:

«Δεν έχει τεθεί σε μας εμπλοκή του ΝΑΤΟ για το προσφυγικο. Εάν το ΝΑΤΟ εμπλακεί στην δίωξη διακινητων δεν το βλέπουμε αρνητικά.Για τα πλωτά hot spot ισχύουν για νησιά που δεν θα δημιουργηθούν δομές υποδοχής και προβλέπονται από νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση».

Διεψευσε τα σενάρια των εκλογών και σημειωσε οτι ο κ.Κατρούγκαλος χαίρει της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. H κ. Γεροβασίλη τόνισε για τις διαπραγματεύσεις ότι «Περιμένουμε τους δανειστές μετά από 10 ημέρες. Δεν θα είναι ευχάριστη εξέλιξη ή καθυστέρηση της αξιολόγησης».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μπλόκο» στους αγρότες από την κυβέρνηση υπό το φόβο «κατάληψης» της Πλατείας Συντάγματος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator