ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ - Διορίζουν παιδίατρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου μετά από ενέργειες των βουλευτών τους

0


«Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας, κ. Ξανθό Ανδρέα, ο διορισμός της παιδιάτρου που θα στελεχώσει το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Η υπογραφή του διορισμού έγινε- σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας- μετά από συνάντηση και σχετική παρέμβαση στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Π. Πολάκη, εκ μέρους των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, Μ. Θελερίτη, Γ. Τσόγκα και Γ. Ψυχογιού και εκπροσώπου του Τμήματος Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την προηγούμενη εβδομάδα (25/01/2016). Στη συνάντηση εκτέθηκαν οι άμεσες ανάγκες της Κορινθίας στον τομέα της υγείας και οι εξειδικευμένες και επείγουσες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
Τα προβλήματα και οι επιτακτικές ανάγκες στον τομέα της υγείας και σε επίπεδο νομού και σε επίπεδο χώρας, είναι χρόνια και οφείλονται στις πολιτικές των προηγούμενων νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων που οδήγησαν στη συρρίκνωση και συστηματική υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στην καταπάτηση των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών. Η παρούσα κυβέρνηση έχοντας γνώση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η υγεία, έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες τις οποίες υλοποιεί με όσο το δυνατόν πιο ταχείς ρυθμούς.
Η στελέχωση του Νοσοκομείου με παιδίατρο είναι μόνο το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση των σημαντικών ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό και ελπίζουμε πως σύντομα θα στελεχωθεί πλήρως η παιδιατρική κλινική προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών των παιδιών στην Κορινθία»
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ - Διορίζουν παιδίατρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου μετά από ενέργειες των βουλευτών τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator