ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΕΚΟΡ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΡΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ 2.14μ

0


Με μια εκπληκτική εμφάνιση ολοκλήρωσε ο πρωταθλητής του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου Αντώνης Μέρλος τον τελικό του άλματος εις ύψος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών στο ΣΕΦ. Ο  πρωταθλητής μας έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ 2.11μ του  Αντώνη Μάστορα, που το κατείχε από το 2008   και σημείωσε  με  άλμα   2.14μ   νέο ρεκόρ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο κόσμο, κατακτώντας έτσι και το αργυρό μετάλλιο. Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου  συγχαίρει  τον αθλητή  μας,  που μας έκανε όλους  υπερήφανους,  κατέχοντας πλέον ένα Πανελλήνιο ρεκόρ και μάλιστα με τα χρώματα του Ομίλου μας. Συγχαίρει επίσης  τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη,  που με σκληρή δουλειά αλλά και με αρκετές δυσκολίες  δίνουν   μαζί με τον Αντώνη  καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό  στις προπονήσεις στο Θώδειο στάδιο. Στόχος πλέον είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Κωνσταντινούπολη αλλά και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π-Κ το καλοκαίρι.  Αντώνη και Γιάννη, ευχόμαστε πάντα  πιο ψηλά και πιο  δυνατά …

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΕΚΟΡ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΡΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ 2.14μ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator