Άλλο κουφό πάλι - Οι αστυνομικοί που φύλαγαν τον Μπεγλίτη και μπαγλάρωναν κόσμο το 2012 τώρα είναι με τους πολίτες !!!

0Άλλο κουφό και τούτο πάλι.
Οι αστυνομικοί που φύλαγαν τον Μπεγλίτη στο Κιάτο και μπαγλάρωναν κόσμο αδικαιολόγητα μέχρι να τελειώσει ο Πάνος την παρλαπίπα του τώρα διαδηλώνουν μαζί με... τους πολίτες !!!
Τους θυμίζω ότι και αυτοί που μπαγλάρωναν τότε είχαν τα ίδια δίκαια που έχουν σήμερα και οι αγρότες στους οποίους συμπαραστέκονται.
Επίσης τους θυμίζω ότι αν έβαζαν τότε λίγο "πλάτη" (2012) ίσως σήμερα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για όλους μας. Διότι όλο το "παιχνίδι" χάθηκε τότε... τώρα όσα μπλόκα και να στηθούν και όση συμπαράσταση να δηλώσουμε όλοι, δε θα αλλάξει τίποτα... έχουν ήδη υπογραφεί ΟΛΑ.

Για την ιστορία:

Φεβρουάριος 2013 η αστυνομία ξυλοφορτώνει εν μέσω χημικών τους αγρότες και τους διαδηλωτές που τους συμπαραστέκονται στο μπλόκο του Κιάτου (δείτε εδώ).

Φεβρουάριος 2016 η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας διαδηλώνει δίπλα στους αγρότες στο μπλόκο του Ισθμού.Έστω και με λίγα χρόνια καθυστέρηση όμως μόνο θετική μπορεί να κρίνει κανείς αυτήν την κίνηση συμπαράστασης των αστυνομικών υπαλλήλων.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άλλο κουφό πάλι - Οι αστυνομικοί που φύλαγαν τον Μπεγλίτη και μπαγλάρωναν κόσμο το 2012 τώρα είναι με τους πολίτες !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator