Σοβαρά επεισόδια αγροτών με τα ΜΑΤ στο μπλόκο της Κορινθίας (video)

0



Αγρότες της περιοχής που εδώ και ημέρες είναι με τα τρακτέρ τους στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στο ύψος των “Μακντόναλντ”. Οι αγρότες ήθελαν να κλείσουν την εθνική οδό συμβολικά αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες προσπάθησαν να αποτρέψουν αυτή την ενέργεια συλλαμβάνοντας τέσσερις αγρότες. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή και ρίψη χημικών. Ανάμεσα στους αγρότες ήταν και ο δήμαρχος του Κιάτου Σπύρος Σταματόπουλος (κάτω φωτο) που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Το βίντεο είναι από το korinthostv.blogspot.com

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοβαρά επεισόδια αγροτών με τα ΜΑΤ στο μπλόκο της Κορινθίας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator