Τι συμβαίνει όταν δείχνουμε έναν φθηνό πίνακα από το ΙΚΕΑ σε «ειδικούς» τέχνης; (video)

0


Πόσο εύκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα έργο τέχνης των 10 ευρώ από ένα αμύθητης αξίας; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Όλοι έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς ότι μερικές κριτικές «ειδικών» πάνω σε έργα τέχνης είναι απλώς ... άλλ' αντ ' άλλων! Τώρα, όμως, έρχεται και ένα βίντεο του Life Hunters TV να το επιβεβαιώσει.

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό; Μια ομάδα φαρσέρ παίρνει έναν πίνακα από το ΙΚΕΑ, τον τοποθετεί σε ένα μουσείο και αναφέρει σε ορισμένους «γνώστες» από τέχνη (που, όμως, θα μπορούσαν να είναι και άτομα που απλώς εκείνη την ώρα περνούσαν από το δρόμο) ότι είναι η πρωτότυπη δουλειά του διάσημου Σουηδού ζωγράφου Ike Andrews.

Μπορούν, λοιπόν, εκείνοι να ξεχωρίσουν έναν πίνακα αξίας 10 ευρώ από έναν αμύθητης αξίας που φυλάσσεται σε μουσείο;

Η απάντηση στο βίντεο


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι συμβαίνει όταν δείχνουμε έναν φθηνό πίνακα από το ΙΚΕΑ σε «ειδικούς» τέχνης; (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator