Τα σπάσανε Τσίπρας-Καραμανλής; Ή τώρα Τσίπρας και Καμμένος θα το παίζουν original καραμανλικοί;

0


Τι έγινε ρε παιδιά; χάλασε το προξενιό; Καταλάβαμε καλά ότι κάτι δεν πάει καλά στο τρίγωνο Μαξίμου-Προεδρικό-Ραφήνα; Ή μας δουλεύετε; Τι ήταν αυτό της Γεροβασίλη απ’ αφορμή τη συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο του νομοσχεδίου για τη δημόσια διοίκηση; Είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι πρόκειται για «μια ριζοσπαστική προοδευτική Διοικητική Μεταρρύθμιση που δεν τόλμησαν κυβερνήσεις που όμνυαν είτε στον δήθεν εκσυγχρονισμό είτε στη δήθεν επανίδρυση του κράτους».

Σαφές το υπονοούμενο. Ο δήθεν εκσυγχρονισμός πάει στο Σημίτη και η δήθεν επανίδρυση του κράτους στον Καραμανλή. Τι έγινε ξαφνικά και υπήρξε τέτοιο καρφί για τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο που τον κάνανε και πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν στον απόηχο της εκλογής Μητσοτάκη στη ΝΔ και στο ενδεχόμενο ο Καραμανλής έτσι όπως είναι αραχτός στη Ραφήνα να μην έχει άλλη διάθεση παρά να συμβιβαστεί με τον Κυριάκο και να κάτσει στη νεοδημοκρατική γωνιά του. Είτε ο Τσίπρας βάζει απέναντι τους Καραμανλικούς και τα ορφανά του Σημίτη και προετοιμάζεται για σκληρό ροκ σε ένα διπολικό παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα με τη ΝΔ μετά από την εκλογή του Μητσοτάκη, είτε σ’ αυτό το σκληρό ροκ καλεί στην αγκαλιά του τους καραμανλικούς για να ….επανιδρύσουν το κράτος.

Υπάρχει βέβαια και τρίτη εκδοχή. Είτε στην πιο ιντριγκαδόρικη μορφή η πρόθεση του Τσίπρα να λέει ότι αυτός θα κάνει πράξει το όραμα του Σημίτη και του Καραμανλή απευθυνόμενος σε συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα, φοβούμενος ότι μπορεί και να του τα πάρει μια παράταξη με μεταρρυθμιστικό προφίλ όπως πλασάρεται τελευταία το σενάριο που θέλει το Μητσοτάκη να εκλέγεται όχι ως αρχηγός της ΝΔ αλλά ως «ηγέτης του ΝΑΙ»!

Όπως και αν έχει το πράγμα ακούγεται ενδιαφέρον να την πέφτει ο Τσίπρας έστω και έτσι, είτε πραγματικά είτε προσχηματικά στον Καραμανλή και στον Παυλόπουλο. Θυμίζουμε μόνο ότι και οι Καμμένοι με το που εκλέχτηκε ο Μητσοτάκης βγήκαν να πουν ότι αυτοί είναι οι συνεχιστές του Καραμανλισμού…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα σπάσανε Τσίπρας-Καραμανλής; Ή τώρα Τσίπρας και Καμμένος θα το παίζουν original καραμανλικοί;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator