Αγρότες έκαναν μπλόκο στα Γερμανικά LIDL και καταγγέλουν - ΒΙΝΤΕΟ

0


Από τα ξημερώματα αγρότες μπλόκαραν την είσοδο του σουπερ μάρκετ Lidl που βρίσκεται ανάμεσα στη Σκάλα και το Βλαχιώτη, πετώντας περισσότερους από δύο τόνους πορτοκάλια και από τις 5.30 το πρωί μετακινήθηκε το μπλόκο του Βλαχιώτη στο Lidl καταλαμβάνοντας την είσοδο, μην επιτρέποντας στο προσωπικό να περάσει και το κρατούν κλειστό.

Δείτε το βίντεο από το 1.02 ... Οι αγρότες της Κορίνθου και της Λακωνίας, καταγγέλουν ότι τα πορτοκάλια που η lidl διαφημίζει με καταιγισμό τηλεοπτικών σποτ σαν Ελληνικά, είναι μολυσμένα από την Νότια Αφρική.. που δεν αγοράζει κανένας.... Και αν ισχύει απαιτείται πιστεύουμε παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Όπως δήλωσε στο ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ευρώτα Χρήστος Αναγνωστάκος, θα κρατήσουν κλειστό το σούπερ μάρκετ όλη την ημέρα και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να στείλουμε σαφές μήνυμα στη Γερμανία ότι δεν είμαστε βλάκες. Να ξέρουν ότι δεν έχουμε τίποτα με τον γερμανικό λαό, είναι φίλοι μας, αλλά με τη γερμανική κυβέρνηση που θέλει να μας εξαφανίσει και να επιβάλει καθεστώς κατοχής και εξαθλίωσης».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγρότες έκαναν μπλόκο στα Γερμανικά LIDL και καταγγέλουν - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator