Συνελήφθη ο γιατρός "μαϊμού" με τη Ferrari

0


Συνελήφθη στην Αμερική ο γιατρός «μαϊμού» Ιωάννης Καστάνης που επί 13 χρόνια ήταν διευθυντής Γενικής Ιατρικής του περιφερειακού ιατρείου Σκύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα που σημειωτέον έχει καταδικαστεί σε 22 μήνες ερήμην για πλαστογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι επί 13 χρόνια ο Ιωάννης Καστάνης διατελούσε ως διευθυντής Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο. Οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο της Ρώμης ''La Sapienza'', τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας ήταν πλαστοί.

Η απάτη ξεκινά από το 1993, όταν αποκτά από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Πριν το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Πηγή: eviatop

Πηγή ΦΩΤΟ: isarkadias.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνελήφθη ο γιατρός "μαϊμού" με τη Ferrari"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator