Μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών στην Κόρινθο (video)

0

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ .

ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ !!!

Αγροτικός Σύλλογος Κορινθίας - Βίντεο από korinthostv.gr και ekorinthos.gr/


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών στην Κόρινθο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator