Βόμβα Σταμάτη κατά Γιώργου Παπανδρέου - Απίστευτες καταγγελίες της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου οδεύουν προς τη Βουλή

0


Βόμβα Σταμάτη κατά Γιώργου Παπανδρέου: «Ο Παπανδρέου ζήτησε μέσω τρίτου από τον Άκη 3 εκατομμύρια για να το καθαρίσει»

Σε μια απίστευτη καταγγελία, στηριγμένη σε «αφηγήσεις – εκμυστηρεύσεις και τηλεφωνικά ακούσματα» από τον σύζυγό της προέβη αμέσως μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαίτειο, τον Απρίλη του 2015 , η Βίκυ Σταμάτη.

Η καταγγελία, για την οποία όπως λέει, δεν έχει πρωτογενή γνώση, στρέφεται κατά του πρωην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο εν ολίγοις κατηγορεί για απόπειρα εκβιαστικής απόσπασης χρημάτων από τον σύζυγό της, «για να μην υπάρξει εμπλοκή στην δικαστική του περιπέτεια».

Εν ολίγοις η κα Σταμάτη , φέρεται στην κατάθεση που έδωσε τότε στον εισαγγελέα Πεπόνη να ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω τρίτου προσώπου ζήτησε χρήματα από τον Άκη Τσοχατζόπουλου όταν ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια ώστε να τον βοηθήσει.

Οι καταγγελίες, για τις οποίες επισημαίνεται και πάλι η κα Σταμάτη δεν έχει ιδίαν αντίληψη ή γνώση, έγιναν αμέσως μετά την επιστροφή της στο Δαφνί, που νοσηλευόταν από το 2013 μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα έγιναν όταν κλήθηκε η κ. Σταμάτη από τον εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργούσε για τις συνθήκες απόδρασής της από το Δαφνί τον Απρίλη του 2015.

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Η δικογραφία ήδη οδεύει προς τη Βουλή για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες. Όπως όμως αναφέρει η κα Σταμάτη αυτά όλα στηρίζοντα σε αφηγήσεις- εκμυστηρεύσεις του συζύγου της και τηλεφωνικά ακούσματά της.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις αφηγήσεις- καταγγελίες, ο Γιώργος Παπανδρέου- πιθανόν μέσω ενός τρίτου προσώπου- φέρεται να ζήτησε από Τσοχατζόπουλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, άνω των 3 εκατ. ευρώ, απειλώντας ότι εάν δεν του το δώσει μπορεί να υπάρξει εμπλοκή στην υπόθεσή του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει κάτι περισσότερο.

Λέει μάλιστα πως το ίδιο φέρεται να είχε κάνει ο κ. Παπανδρέου και με άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, αναφέρει η κυρία Σταμάτη ότι είχε ακούσει μια τηλεφωνική συζήτηση του συζύγου της με τον τέως διευθυντή των εξοπλιστικών και ήδη καταδικασμένο Γιάννη Σμπώκο, ο οποίος –όπως κατάλαβε- είχε ενδώσει στον εκβιασμό.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

Αναφέρει δε και άλλες καταγγελίες περί Λιβανέζων 9αναφλέρεται σε πρέσβη χωρίς να τον κατονομάζει) που ήθελαν – κατά το παρελθόν- να προωθήσουν μέσω του κ. Τσοχατζόπουλου χρήματα στον Γιώργο Παπανδρέου- όπως φέρεται να ισχυρίζεται- και εμπλέκει και τον Λιβανέζο επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ, φίλο του κ. Παπανδρέου.

Ισχυρίζεται δε ότι εκείνη η προσπάθεια αποκρούστηκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Ο κ. Πεπόνης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποδείξει τότε στην κυρία Σταμάτη να κάνει τις καταγγελίες της στην εκκρεμή δίκη για τα εξοπλιστικά.

Εκείνη, αρνήθηκε εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της και επισημαίνοντας παράλληλα ότι προτιμά την εισαγγελική έρευνα η οποία θα καταλήξει, αναγκαστικά, στη Βουλή, λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων.

http://www.kontranews.gr/koinonia/164521-apisteytes-kataggelies-tes-syzygoy-toy-ake-tsochatzopoyloy-odeyoyn-pros-te-boyle
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα Σταμάτη κατά Γιώργου Παπανδρέου - Απίστευτες καταγγελίες της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου οδεύουν προς τη Βουλή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator