"Έφυγε" η Συνοδινού μείναμε με... τον Λαζόπουλο !!!

0Η Κορινθία και όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια της συμπατριώτισσας μας Άννας Συνοδινού, η οποία υπήρξε μια αγωνίστρια με κοινωνικές ευαισθησίες και μεγάλη προσφορά, τόσο στον πολιτισμό, όσο και στον πολιτικό χώρο.

Γεννημένη στο Λουτράκι στις 21 Νοεμβρίου του 1927, με καταγωγή από την Αμοργό, η Άννα Συνοδινού ήταν το όγδοο παιδί της οικογένειας. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είχε δασκάλους τους Ροντήρη, Τερζάκη, Μελά, Καρθαίο, Μυράτ, Χορν, Κοτοπούλη κ.α.

Στη φωτο αποχαιρετά τη συνάδελφό της Αντιγόνη Βαλάκου και εμείς σήμερα αποχαιρετάμε την ίδια με σεβασμό και μαζί με αυτήν και την Ελλάδα που σιγοχάνεται.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Έφυγε" η Συνοδινού μείναμε με... τον Λαζόπουλο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator