Η εκλογή Κυριάκου δείχνει τον Κορυδαλλό σε κορυφαία πρόσωπα του σάπιου συστήματος

0


Είχε στηθεί ένας πολύ σκοτεινός μηχανισμός παρα-εξουσίας ο οποίος στοχοποιούσε συγκεκριμένα πρόσωπα της προηγούμενης διακυβέρνησης.

Είχαν δωθεί μάλιστα και χρήματα ώστε να εξαγοραστούν ψευδομαρτυρίες για την ολοκλήρωση της εκτέλεσης των συμβολαίων.

Με την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη κάποιοι υψηλόβαθμοι είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν σε ένα χρόνο από σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τελικό προορισμό τον Κορυδαλλό.

Ενα ολόκληρο σαπισμένο σύστημα απόψε απέκτησε αντίπαλο…

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η εκλογή Κυριάκου δείχνει τον Κορυδαλλό σε κορυφαία πρόσωπα του σάπιου συστήματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator