Έσκασε με κρότο η φούσκα «εθνικό κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής»

0


Απόψε δεν κέρδισε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ηττήθηκε με απόλυτο τρόπο και ο Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που πίστεψε ότι μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά την Ελλάδα από τον καναπέ του στη Ραφήνα.

Η αποτυχημένη παρέμβαση του υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου είχε ήδη δείξει ότι δεν διαθέτει τη δυναμική που κάποιοι νομίζουν αλλά απόψε η αποτυχία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποδεικνύει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ότι δεν αναγνωρίζει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε κανέναν και έστειλε τον Κώστα Καραμανλή και τους...κύκλους του στο περιθώριο της Ιστορίας. Πλέον είναι απλώς ένας συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

http://www.parapolitiki.com
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έσκασε με κρότο η φούσκα «εθνικό κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator