Γιαούρτωσαν την... "ξανθιά καλλονή" που... "έκαψε καρδιές" στο μπλόκο του Ισθμού !!!

0


Το είχα προβλέψει (δείτε εδώ) ότι η έκθεση της κοπέλας στα αδηφάγα ΜΜΕ θα ήταν καταστροφική!
Το πρωι οι αγρότες του μπλόκου του Ισθμου την γιαουρτώσαν λένε τα τοπικά Κορινθιακά ΜΜΕ και της πέταξαν αυγά για καπηλεία του αγώνα τους
Ήταν αναμενόμενο!
Την γλύτωσαν οι μαχόμενοι που ανέδειξαν το θέμα και εξέθεσαν την νεαρή!

H στενή συνεργάτης του Πέτρου Τατούλη την οποία ο ίδιος με απόφαση του όρισε πρόεδρο του ΚΕΚ Κορινθίας δυστυχώς έπεσε θύμα της ματαιοδοξίας και της εφήμερης δόξας.

Για ένα 24ωρο είδε την φωτογραφία της σε όλα τα Ελληνικά σαιτ ακόμα και στην τηλεόραση αλλά την ίδια στιγμή που την χρησιμοποιούσε το μιντιακό σύστημα, οι αληθινοί αγρότες πάγωναν τις νύχτες στον Ισθμό και σε όλη την Ελλάδα για να σώσουν την ζωή τους και τις οικογένειες τους.

Ο χαβαλές θα τελειώνε μαζί με την προσπάθεια να γίνει η κα. Σκλία η “Εθνική αγρότισσα”..!

Και ο χαβαλές τελείωσε άδοξα και τραυματικά.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιαούρτωσαν την... "ξανθιά καλλονή" που... "έκαψε καρδιές" στο μπλόκο του Ισθμού !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator