EΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ! Συγκίνηση και τιμές στην άφιξη της σορού του Ρώσου πιλότου στην πατρίδα του

0






Ο πιλότος Ολεγκ Πεσκόφ που έχασε την ζωή του μετά την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 από τουρκικά F-16, ανακηρύχθηκε εθνικός ήρωας και η σορός του ταξίδεψε στη Ρωσία μέσα σε συγκίνηση και με τιμές από τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Στο φέρετρο (το μετέφερε αεροσκάφος) του υπήρχε η σημαία της Ρωσίας, ενώ την συνόδευαν άνδρες του Στρατού, με την ηγεσία των Στρατιωτικών δυνάμεων να του αποδίδει τιμές στο αεροδρόμιο Καλόβσκι, λίγο έξω από την Μόσχα. Μπροστά από το φέρετρο ένας στρατιώτης κρατούσε την φωτογραφία του, ενώ ένας παπάς πραγματοποίησε την τελετή στο αεροδρόμιο.

Η σορός του Όλεγκ Πεσκόφ (πατέρας 2 παιδιών) παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές και μεταφέρθηκε χθες από την μεθοριακή περιοχή Χατάι, στην νότια Τουρκία, στην Άγκυρα, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή παρουσία Ρώσων εκπροσώπων.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "EΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ! Συγκίνηση και τιμές στην άφιξη της σορού του Ρώσου πιλότου στην πατρίδα του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator