Λεβέντης: Η Μέρκελ θα μπορούσε να μας πει «άντε στο διάολο»… - ΒΙΝΤΕΟ

0


Λάβρος ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση.

Ο Βασίλης Λεβέντης, είπε για μία ακόμη φορά πως έχει πληροφορίες ότι 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό, ενώ σε σχέση με το ενδεχόμενο στήριξης στην κυβέρνηση είπε:

«Δεν κάνω εγώ για συνεταίρος ανθρώπων που είναι κρατικοδίαιτοι. Εγώ είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε νοικοκύρεμα. Εγώ την Ευρώπη την αγαπώ την πιστεύω».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εικόνα της Ευρώπης αυτή την εποχή και την αλληλεγγύη, είπε ότι «αλληλεγγύη είναι αν σου συμβεί ένας σεισμός, μια καταστροφή, να έρθουμε να σου δώσουμε λεφτά. Εσύ να σπαταλάς και οι άλλοι φορολογούμενοι να έρχονται να στα δίνουν, δεν είναι αλληλεγγύη είναι ηλιθιότητα».

«Έχουμε περάσει στον κόσμο ότι φταίει η Ευρώπη. Αυτό το έχετε περάσει εσείς οι δημοσιογράφοι για να αθωώνεται τους ντόπιους ένοχους. Γιατί είστε κρατικοδίαιτοι εσείς, κάποιοι άλλοι στον ΑΝΤ1 για κάποιο άλλο λόγο, στο Mega για κάποιο άλλο λόγο, όλοι βάλετε κατά τις Μέρκελ. Η Μέρκελ θα μπορούσε να μας πει ‘άντε στο διάολο’ και να μας αφήσει να πτωχεύσουμε και να είμαστε τώρα Βολιβία».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης: Η Μέρκελ θα μπορούσε να μας πει «άντε στο διάολο»… - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator