Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στο Χιλιομόδι για στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ (video)

0O πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος μίλησε πριν από λίγο τηλεφωνικά στο Korinthostv για στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος σε κατοικίες από τη ΔΕΗ στο Χιλιομόδι.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στο Χιλιομόδι για στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator