Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Φράγμα Ασωπού (video)

0Ο γραμματέας της τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ Κορίνθου, Γιώργος Λάμπα σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα, τόνισε.... Απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στην κατασκευή του φράγματος Ασωπού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που εκτελείται στην Πελοπόννησο στο γεωργικό τομέα.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία έχει την επίβλεψη του έργου, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Φράγμα Ασωπού (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator