ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ξεφτίλας - Ανεβήκαμε στην παλιά σιδηροδρομική γέφυρα (pics)

0Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ για την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτίλα και κατάντια που έχει περιέλθει το κορυφαίο αξιοθέατο της Κορινθίας, ο Ισθμός της Κορίνθου, σήμερα σας παρουσιάζουμε το πως φτάσαμε και περπατήσαμε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ κατά μήκος στην παλαιά σιδηροδρομική γέφυρα η οποία είναι εδώ και χρόνια εκτός λειτουργίας. Θέτουμε πάλι το ερώτημα που θέσαμε και πριν λίγες μέρες:

Πως ξέρουμε ότι όσοι πέφτουν στον Ισθμό της Κορίνθου αυτοκτονούν;;;

Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δείτε καλύτερα.

Εδώ είμαστε μόλις λίγα μέτρα πριν τη σιδηροδρομική γέφυρα, Δεν υπάρχουν προστατευτικά... μόνο μια σκουριασμένη ταμπέλα δεξιά που προειδοποιεί για τον κίνδυνο. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για τον καθέναΠλησιάσαμε σε απόσταση αναπνοής......ανεβήκαμε επάνω...


...και περπατήσαμε λίγο πριν το μέσο της εγκαταλειμμένης γέφυρας:...θαυμάσαμε το τοπίο και βγάλαμε μια φωτογραφία και την παλαιά οδική γέφυρα:


Πως φτάσαμε ως εκεί;;; Μα από τον ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ δρόμο φυσικά που υπάρχει... δείτε τον... στο βάθος φαίνεται η σιδηροδρομική γέφυρα που ανεβήκαμε:...και μια κοντινή λήψη όταν πλησιάζαμε:Στον κόκκινο κύκλο το σημείο που φτάσαμε και ανεβήκαμε... δείτε μόνοι σας πως φτάσαμε ως εκεί κάνοντας κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει:...συνεχίζεται


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ξεφτίλας - Ανεβήκαμε στην παλιά σιδηροδρομική γέφυρα (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator