Oλική ανατροπή στην ΝΔ με νέα δημοσκόπηση - Σε πανικό το μπλοκ του κηφήνα της Ραφήνας

0


Ολική ανατροπή σκηνικού στο δρόμο για την ηγεσία της ΝΔ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Μειμαράκη σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει στην διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο Μειμαράκης συγκεντρώνει 38% με πτωτικές τάσεις (είχε ξεκινήσει με ένα 48%) ενώ ο Αδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στο 36%.
Εντρομο το Μαξίμου μπροστά στον κίνδυνο ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα Μειμαράκης να χάσει τις εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα δημοσκόπηση(;) της εταιραίας Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών» που δίνει τον Αδωνι στο 3%!
Στην ίδια δημοσκόπηση, στο ερώτημα ποιος από τους τρεις πρώην αρχηγούς της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς, υπήρξε ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της χώρας ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 57%, ο δεύτερος 30% και ο τρίτος 13%.

Αντιλαμβάνεστε τι είδους πανικός έχει πιάσει τους Καραμανλικούς στο ενδεχόμενο ο Μειμαράκης να χάσει από τον Αδωνι!

Στην πραγματική δημοσκόπηση που έχει στην διάθεσή του ο πρωθυπουργός τα αποτελέσματα είναι:

Mειμαράκης 38%
Γεωργιάδης 36%
Τζιτζικώστας 13%
Μητσοτάκης 13%


Με πληροφορίες από kourdistoportocali.com
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Oλική ανατροπή στην ΝΔ με νέα δημοσκόπηση - Σε πανικό το μπλοκ του κηφήνα της Ραφήνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator