Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας επισκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

0
Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας επισκέφτηκε σήμερα 6/11/2015 ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης .

Τον υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Πετρίτσης, κ. Κώστας Λέγγας και κ. Θανάσης Γκίκας.

Συζήτησαν για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης , ο οποίος είχε συνεργασθεί στο παρελθόν με τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όταν ήταν Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας, αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη στα Υπουργεία που πέρασε, αλλά και στην απαράμιλλη εργατικότητα του.

Τέλος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας επισκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator