Άδωνις: Ο Τζιτζικώστας δεν έρχεται στο debate χωρίς τον… κηδεμόνα του, τον Μεϊμαράκη (Video)

0


Να συμμετάσχει σε ένα debate την άλλη εβδομάδα με εκείνον και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι αν αρνηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αντί  να πετάει μπηχτές, τον καλώ να έρθει να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας» , είπε σε συνέντευξή του στο MEGA, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και πρόσθεσε: «Έχουμε δηλώσει υπέρ του debate οι τρεις και κατά ο Μεϊμαράκης, αλλά ο κ. Τζιτζικώστας επανέρχεται και λέει ότι δεν πάω χωρίς τον κηδεμόνα μου, δηλαδή τον κ.Μεϊμαράκη. Αυτό είναι λίγο αστείο. Ο κ. Μεϊμαράκης έχει μια λογική να αρνείται το debate παρότι εγώ διαφωνώ και πιστεύω ότι κάνει λάθος. Καλώς ή κακώς είναι μιας άλλης γενιάς και έχει μια λογική να το λέει. Ο κ. Τζιτζικώστας που είναι της δικής μας γενιάς δεν μπορεί να φοβάται το debate.

Εγώ τον καλώ εφόσον θέλει να αναδειχθεί αρχηγός της ΝΔ να έρθει την άλλη εβδομάδα και να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας. Εάν φανεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας έχει αρχηγικές ικανότητες, συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και μπορεί να κάνει τη διαφορά, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει.

Εάν όμως κάνει μια πολιτική διαχείρισης δεύτερης θέσης και επιλέγει πονηρά - λέγοντας γιατί να πάω στο debate που μπορεί από δεύτερος να βγω τέταρτος, ας βγω τουλάχιστον δεύτερος- εάν αυτή είναι η λογική του, δεν του αξίζει να γίνει αρχηγός, γιατί ο αρχηγός πρέπει να είναι γενναίος»

Και συμπλήρωσε: «θα πω στο φίλο μου τον Αποστόλη" να γίνει το debate "επειδή θέλω όντως να δω αν μπορεί να γίνει αρχηγός της ΝΔ, με ενδιαφέρει γιατί αν γίνει πρέπει αύριο να τον ακολουθήσω»

Όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Τζιτζικώστας τον έχει πείσει ή όχι απάντησε: «Πώς θα με πείσει αφού δεν έχει πει τίποτα συγκεκριμένο»

 «Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Ισχυρίζομαι ότι αν τολμήσει ο Αποστόλης και κάνουμε το debate θα συμβούν δύο πράγματα. Θα φανεί ο καθένας μας από τι είναι φτιαγμένος και δεύτερον  θα αναγκαστεί στο τέλος να έρθει και ο κ. Μεϊμαράκης γιατί αν δεν έρθει θα χάσει τις εκλογές», κατέληξε.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άδωνις: Ο Τζιτζικώστας δεν έρχεται στο debate χωρίς τον… κηδεμόνα του, τον Μεϊμαράκη (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator