Κατέσχεσαν 100 εκατομμύρια του Κοντομηνά! - Αντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά

0Αν όσα γράφει σήμερα ο Γ. Κουρής στην εφημερίδα του ισχύουν τότε σημαίνει πως κάτι άρχισε να κινείται σ' αυτή τη χώρα...

Καιρός να επιστρέψουν στα ταμεία τα θαλασσοδάνεια που πήραν οι μεγιστάνες των ΜΜΕ με την αμέριστη βοήθεια των κυβερνώντων και των τραπεζιτών.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι πυροτεχνήματα για λαϊκή κατανάλωση κι ότι όντως γίνεται κατάσχεση και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων τελεσίδικα.-
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατέσχεσαν 100 εκατομμύρια του Κοντομηνά! - Αντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator