Φωτογραφικό Ντοκουμέντο - Έτσι ξεκινά το ταξίδι των προσφύγων

0


Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει τουρκική ιστοσελίδα, Çeşme haber, στις οποίες απεικονίζεται η αρχή του ταξιδιού των προσφύγων από το Τσεσμέ για τη Χίο. Τα κυκλώματα που περιέγραψε η Realnews από τον Άσσο, όπου οι διακινητές δίνουν οδηγίες στους πρόσφυγες για το πώς θα φθάσουν στη Μυτιλήνη, λειτουργούν και στο Τσεσμέ, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, την περίοδο που δεν υπάρχουν τουρίστες.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα της στρατοχωροφυλακής, που δεν παρεμβαίνει, οι Τούρκοι τους ενημερώνουν για την μετάβαση στη Χίο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον Άσσο. Οι πρόσφυγες ξεκινούν το ταξίδι τους, τη μάχη με τα κύματα, με την ελπίδα να φθάσουν ζωντανοί στα ελληνικά νησιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από την ιστοσελίδα «Çeşme haber»






Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φωτογραφικό Ντοκουμέντο - Έτσι ξεκινά το ταξίδι των προσφύγων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator