Πάρκο για παιδόφιλους, τζιχαντιστές και σάτυρους το Ελληνικό

0


Αφού διορίσθηκαν όλα τα μέλη της φαμίλιας Δούρου στο Δημόσιο αίφνης η κα Περιφερειάρχης αποφάσισε να προτάξει το στήθος της για να μην προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό όπως μας πληροφορεί ο Χατζηνικολάου, συνεκδότης με τον Ανδρέα Κουρή, της "Real news".

Η κα Δούρου και οι λοιποί βλαχοδήμαρχοι της περιοχής θέλουν το Ελληνικό να γίνει πάρκο ώστε να βρίσκουν καταφύγιο όλοι οι βιαστές, οι παιδόφιλοι, τα πρεζάκια, οι σατυροβαρκάρηδες και οι απανταχού τζιχαντιστές.

Με αυτό το σανό ταίζουν τους ηλιθίους ψηφοφόρους τους τα ανυπόληπτα κόμματα και οι όμοροι βλαχοδήμαρχοι τους δημότες τους.

Μάλιστα η εφημερίδα του Χατζηνικολόαυ καθώς και το Πρώτο Θέμα ανακάλυψαν το "σκάνδαλο" της παρουσίας του καθηγητή ιστορίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Κώστα Γαβρόγλου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ του Κοινωφελούς Ίδρυματος Ιωάννης Λάτσης.

Μόνο που ο Γαβρόγλου είναι εδώ και 15 ΧΡΟΝΙΑ μέλος του ΔΣ-δεν εξελέγη με το που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για την Δούρου ας φροντίσει να απαντήσει πρώτα με πειθώ για την πρόσληψη της φαμίλιας στο Δημόσιο και στην συνέχεια ασχολείται με την αποκατάσταση των ανωμαλάκηδων και των απανταχού τζιχαντιστών.

Εδώ ένα Ζάππειο υπάρχει και δεν τολμάει κανείς να το διασχίσει την νύχτα.

Αλήθεια η κα Δούρου μπορεί να περπατήσει μόνη της μετά τις 10 το βράδι στο Ζάππειο;

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάρκο για παιδόφιλους, τζιχαντιστές και σάτυρους το Ελληνικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator