ΤΩΡΑ: Υπέκυψε το δίχρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κιάτο

0



Υπέκυψε τελικά στα τράυματά του το δίχρονο αγόρι που μετά από άγριο ξυλοδαρμό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων.

Όπως έγινε γνωστό, η 22χρονη μητέρα του παιδιού υποστήριξε αρχικά πως το αγοράκι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πραγματικό του πατέρα, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές, αφού ο πατέρας του βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Κατόπιν, η 22χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως ο δράστης ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος άρχισε να χτυπά το αγοράκι με μανία όταν εκείνη αρνήθηκε να το αφήσει να ζητιανέψει στους δρόμους, όπως απαιτούσε ο φίλος της.

Σημειώνεται ότι τόσο η μητέρα του αγοριού όσο και ο φίλος της, έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη το πρωί.


Το χρονικό:

Συγκλονισμένη ακόμα και η εισαγγελέας που επισκέφθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» το δίχρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κωματώδη κατάσταση, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού και ευχήθηκε να γίνει γρήγορα καλά. Συγκλονισμένοι από την αγριότητα της επίθεσης δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι. Ο φερόμενος ως δράστης, 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά αφέθηκε ελεύθερη για να βρίσκεται κοντά στο παιδί της.


Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» Μαρίζα Οικονόμου, ''πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που είναι πολύ μικρό και βρίσκεται τώρα να παλεύει για τη ζωή του''. Το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται από το Σάββατο σε κωματώδη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη. Έχει μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και έχει σπάσει τα δύο του χέρια.

''Πραγματικά όλοι έχουμε μείνει άφωνοι με το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά.
Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα κρίνουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε όλοι σε ένα θαύμα, πραγματικά''.

Η μητέρα και ο δράστης του ξυλοδαρμού, φίλος της έχουν οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. όταν η 22χρονη μητέρα του το μετέφερε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Αρχικά είπε στους αστυνομικούς που ήρθαν για να καταγράψουν το περιστατικό ότι το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, ο οποίος, όμως, είναι στην φυλακή.

Στις 12 το βράδυ αποκάλυψε ότι δράστης του τραγικού περιστατικού ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι το οποίο, ισχύει, όπως όλα δείχνουν, και για την μητέρα του.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: Υπέκυψε το δίχρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator