Πανούσης: Προκύπτουν ποινικές ευθύνες, έδωσα ονόματα - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή, επισκέφθηκε στις 11 το πρωί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, προκειμένου να της δώσει στοιχεία -όπως σε συνέντευξή του έχει ήδη προαναγγείλει- σύμφωνα με τα οποία απειλείται η ζωή του.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, όπου κατέθεσε τα στοιχεία που διαθέτει ο Γιάννης Πανούσης δήλωσε:"Το σύνολο των στοιχείων που διέθετα, τα κατέθεσα στην κυρία εισαγγελέα για να κάνει τη δικιά της αξιολόγηση. Η δικιά μου άποψη μου είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Αυτό όμως θα το δει η δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του κι έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης κατέθεσε στοιχεία με συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών, και μη, προσώπων που, είτε εμπλέκονται στις απειλές που δέχθηκε, είτε ήταν γνωστές σε αυτούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στα στοιχεία που κατέθεσε περιλαμβάνονται και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανούσης: Προκύπτουν ποινικές ευθύνες, έδωσα ονόματα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator